Izvor: Blic, 29.Avg.2024, 05:02

DEČAK (13) PREGAZIO KOLIMA DRUGA (15) Vukao ga je 10 metara: Jezivi detalji tragedije u Bečeju, SVE ZBOG TIK-TOKA

Petnaestogodišnji B.T. koji je poginuo u strašnoj nesreći u Bečeju u noći između ponedeljka i utorka je, kako saznaje "Blic", nastradao kada je njegov trinaestogodišnji drugar sa kojim je ukrao kola izgubio kontrolu nad vozilom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"HVALA TI ZA SVAKO POMAGANJE NA KONTROLNIM" Vršnjaci tinejdžera kojeg je drug pregazio u Bečeju objavili potresne poruke: "Prijatelju, počivaj u miru"

Izvor: Blic, 29.Avg.2024

"Hvala ti za sve uspomene. Sada si na boljem mestu", napisao je jedan od vršnjaka B. T. (15) koji je nastradao u noći između ponedeljka i utorka u Bečeju kada ga je ukradenim "golfom" pregazio trinaestogodišnji drug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.