Izvor: Blic, 05.Jul.2024, 07:24

DESPOTOVIĆ REKAO VEROUČITELJU DA PRELAZI U ISLAM ZBOG DEVOJKE Progovorio poznanik uhapšenog vehabije, otkrio sve detalje o njemu!

Igor Despotović (25) uhapšen je u subotu u Beogradu zbog sumnje na terorističko udruživanje, nakon krvavog napada ispred izraelske ambasade koji je izveo Miloš Žujović (25), koji je uzeo versko ime Salahudin i koji je posle napada ubijen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muhamed Jusufspahić o vehabizmu: Salahudin Žujović je svojim činom izdao principe Islama

Izvor: Danas, 05.Jul.2024

U svetlu nedavnog napada na Izraelsku ambasadu u Beogradu koji je izveo Miloš Žujović verskog imena Salahudin, u javnosti su se često pomnjiale vehabije i postavljalo se pitanje šta je to vehabizam i kako je došlo do toga da jedan Miloš iz Šumadije postane islamski ekstremista.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.