Izvor: B92, 09.Feb.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je Srbija na turističkoj mapi sveta?

Kada turisti dođu u Srbiju, upoznaju noćni život prestonice, probaju našu hranu i vide našu prirodu, uglavnom su oduševljeni. Ali nama treba još mnogo toga da bismo postali prava destinacija, ona za koju će se organizovati velike ture, koja će iskoristiti sve prirodne lepote, čari Beograda i naravno opravdati ono na šta uvek sa ponosom ukazujemo – našu gostoprimljivost.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gde je Srbija na turističkoj mapi sveta?

Izvor: gDestinacija.com, 10.Feb.2011, 08:34

Kada turisti dođu u Srbiju, upoznaju noćni život prestonice, probaju našu hranu i vide našu prirodu, uglavnom su oduševljeni. Ali nama treba još mnogo toga da bismo postali prava destinacija, ona za koju će se organizovati velike ture, koja će iskoristiti sve prirodne lepote, čari Beograda...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.