Izvor: Blic, 07.Jun.2024, 15:52

Komore Srbije i R.Srpske: Zajedno još snažnije u digitalizaciju i dualno obrazovanje

Fokus saradnje privrednih komora Srbije i Republike Srpske u narednom periodu biće na još snažnijoj podršci zelenoj i digitalnoj transformaciji i digitalizaciji kompanija, kao i rad na jačanju dualnog obrazovanja u Srbiji i Srpskoj, poruka je sa sastanka predstavnika Privredne komore Srbije i Privredne komore Republike Srpske, koji je održan danas u PKS u okviru Svesrpskog sabora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak privrednih komora Srbije i Srpske u Beogradu: Produbljivanje saradnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2024

U Privrednoj komori Srbije (PKS) danas je održan sastanak na najvišem nivou predstavnika PKS i Privredne komore Republike Srpske (PKRS), u okviru Svesrpskog sabora u Beogradu, na kojem je bilo reči o dosadašnjoj, ali i koracima u budućoj saradnji dve pripvredne komore...Direktor Sektora za strateške...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.