Izvor: Blic, 27.Jul.2024, 13:03

LEKARI IZ NIŠA OTIŠLI NA OMDOR U CRNU GORU, PA SPASAVALI POVREĐENE U UDESU:"Čuli smo jak tresak ispod terase, istrčali i zatekli tri osobe kako leže na putu"

Miodrag Đorđević, direktor Klinike za endokrinu hirurgiju u niškom UKC i njegov otac, prof. dr Nebojša Đorđević, prvi su priskočili u pomoć teško povređenim ljudima u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak uveče dogodila na magistralnom putu između Baošića i Bijele. Dvojica lekara, koji su u vreme nesreće odmarali na terasi kuće u Baošićima, odmah su reagovali kako bi oodržali u životu teško povređene do dolaska Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U udesu kod Laktaša teško povređen vozač "mercedesa"

Izvor: Blic, 27.Jul.2024

Vozač S.N. teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Drugovići na magistralnom putu Klašnice - Derventa, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.