Izvor: Blic, 12.Jul.2024, 10:16

NA VMA SE UNOSE DODATNI KREVETI Povećan broj pacijenata, najviše je infarkta i gušenja, u sale za kateterizaciju stižu i sa 40 GODINA

Broj pregleda, ali i hospitalizovanih pacijenata je poslednjih dana za nekih 20 odsto veći nego pre mesec dana, rekao je prof. dr Nemanja Đenić, sa Vojnomedicinske akademije (VMA) i dodao da su kapaciteti na VMA sto odsto popunjeni, čak je bilo potrebno uneti dodatne krevete kako bi svi pacijenti bili zbrinuti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Doktor Đenić: Na VMA broj pregleda i hospitalizacija za 20 odsto veći nego pre mesec dana

Izvor: Danas, 12.Jul.2024

Toplotni talas se nastavlja, pa lekari ovih dana imaju više posla. Broj pregleda, ali i hospitalizovanih pacijenata je poslednjih dana za nekih 20 odsto veći nego pre mesec dana, navodi prof. dr Nemanja Đenić, sa Vojnomedicinske akademije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.