Izvor: Blic, 01.Jul.2024, 19:55

NESREĆA NA ZLATARSKOM JEZERU Muškarac se prevrnuo sa gumenog čamca i nestao bez traga, ronioci satima pretražuju teren (FOTO)

Na Zlatarskom jezeru u mestu Vasilići, došlo je do nesreće kada se čamac u kom se nalazio jedan muškarac prevrnuo nasred vodene površine, a lice koje je bilo na čamcu upalo u jezero i nestalo bez traga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo nestalog muškarca u Zlatarskom jezeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2024, 08:57

Na Zlatarskom jezeru, u mestu Vasilići, došlo je do nesreće kada se čamac u kom se nalazio jedan muškarac prevrnuo nasred vodene površine, a potraga za njegovim telom tragično je završena kada je voda izbacila na površinu njegovo telo koje su pronašli meštani..."Ronioci žandarmerije juče...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.