Izvor: Blic, 20.Sep.2024, 15:37

OVO JE PREDRAG KOJI JE KANAPOM UBIO ŽENU! Davio je u dvorištu kuće, a onda se obesio (FOTO)

Komšije Predraga I. (67) i Radmile S. (64) čija su tela pronađena jutros u dvorištu ženine porodične kuće šokirani su zločinom koji se dogodio u inače mirnom selu Selevac kod Smederevske Palanke. Kako pričaju, supružnici su se jutros rano navodno posvađali nakon čega je on udavio svoju nevenčanu suprugu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UBIO SUPRUGU I SEBE KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Meštani sablaznuti zločinom koji se desio - Otkriveno kako je došlo do tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2024, 15:46

Muškarac (67) jutros je, kako se sumnja, jastukom ugušio svoju nevenčanu suprugu (64), a potom se obesio u dvorištu njene kuće u kojoj su zajedno živeli u selu Selavac kod Smederevske Palanke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.