Izvor: Blic, 04.Okt.2024, 22:48

"PONOSAN SAM NA OVAJ VELIKI USPEH" Ministar Siniša Mali se oglasio nakon što je Srbija dobila investicioni kreditni rejting

Agencija za ocenu kreditnog rejtinga "S&P" Global Ratings povećala je kreditni rejting Republike Srbije na investicioni, na nivou "BBB-" sa stabilnim izgledima za njegovo dalje poboljšanje, saopštilo je večeras Ministarstvo finansija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar finansija o investicionom kreditnom rejtingu: Dugo smo ovo čekali, to su odlične vesti za Srbiju

Izvor: Danas, 04.Okt.2024

Ministar finansija Siniša Mali saopštio je večeras da je agencija za ocenu kreditnog rejtinga "Standard i Purs" povećala kreditni rejting Srbije na investicioni, sa BB plus na BBB minus, sa stabilnim izgledima za njegovo dalje poboljšanje.

Nastavak na Danas...

Mali: Dobijanjem investicionog rejtinga otvara se potpuno novo poglavlje u razvoju Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2024, 09:18

Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je jutros da je to što je Agencija za ocenu kreditnog rejtinga "S&P" Global Ratings povećala kreditni rejting Srbije na investicioni, na nivou "BBB-" sa stabilnim izgledima za njegovo dalje poboljšanje, znači da se otvara potpuno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.