Izvor: Blic, 25.Jul.2024, 17:59

Sunce i vetar smanjuju račune: Do 2030. u Srbiji 45 odsto struje bilo bi iz obnovljivih izvora energije, jedna je od poruka "Foruma 02. zelena energetika za održiviju budućnost"

Vizija da će Srbija do 2030. godine gotovo svaki drugi kilovat proizvoditi iz obnovljivih izvora energije je ambiciozan, ali i veoma realan i ostvarljiv plan!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zelena energetika za održivu budućnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2024

U Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu održan je "Forum 02. Zelena energetika - za održiviju budućnost", posvećen korišćenju energije sunca, vetra i vode, koji imaju sve značajniju ulogu u proizvodnji struje. Stručnjaci iz oblasti energetike još jednom su istakli važnost prelaska na obnovljive...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.