Izvor: Blic, 05.Jul.2024, 05:20

U DVE NAJPOPULARNIJE BEOGRADSKE GIMNAZIJE JOŠ IMA MESTA! Šok nakon završetka upisa u srednje škole, šta ako još NISTE RASPOREĐENI?

U prvom krugu upisa u srednje škole je raspodeljeno nešto više od 59.000 mesta od 64.000 koliko je učenika polagalo završni ispit. Najveće interesovanje malih maturanata bilo je za stručne škole medicinske struke što su potvrdili rezultati prvog upisnog roka koji pokazuju da su sva odeljenja u medicinskim školama popunjena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Ekonomskoj školi u Staroj Pazovi popunjena sva mesta, Tehnička ima 10 slobodnih a gimnazija 19

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jul.2024

STARA PAZOVA – Raspored učenika po srednjim školama objavljen je danas nakon drugog upisnog kruga. Sve tri srednje škole u Staroj Pazovi su zadovoljne brojem upisanih učenika i od septembra će biti formirano onoliko odeljenja koliko je i bilo po planu i programu. U Ekonomsko – trgovinskoj školi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.