Izvor: Blic, 29.Jun.2024, 15:57

(VIDEO) "NIJE IMALA PODRŠKU PORODICE" Drugarica Ivane Boom Nikolić otkriva da je pevačica od malena nailazila na prepreke: "Bilo je ljubomornih devojčica"

Ivana Boom Nikolić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, a upravo zbog nje ekipa emisije „Metar moga sela“ posetila je njen rodni grad Niš u kom je sve počelo. Kakva je Ivana bila i šta o njoj pričaju oni koji je poznaju još iz školski dana saznajte u pomenutoj emisiji u subotu u 16 sati samo na Blic televizii na MTS Iris TV kanalu 117.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "IZDVAJALA SE, UMELA JE DA VODI" Ivana Boom Nikolić je već u osnovnoj školi pokazivala talenat, a njena učiteljica otkriva kakva je bila

Izvor: Blic, 29.Jun.2024

Ivana Boom Nikolić jedna od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije rođena je u Nišu u kom je išla i u osnovnu školu, a upravo zbog nje, Niš, rodni grad pevačice, obišla je ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje subotom u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.