Izvor: Blic, 26.Avg.2024, 12:39

ZA DVE GODINE POGINULO 6, A POVREĐENO 13 OSOBA Apel niške policije vozačima traktora, evo koji su meseci najkritičniji

Na teritoriji Policijske uprave u Nišu od 2022. godine do danas u saobraćajnim nezgodama u kojima su učestvovali vozači traktora poginulo je šest, a povređeno 13 osoba, dok su od početka ove godine poginula dva vozača traktora a jedan je povređen, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu. Analizom je utvrđeno je da se u periodu od avgusta do novembra događa najveći broj saobraćajnih nesreća i nezgoda u kojima učestvuju vozači traktora, a u kojima ima poginulih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od 2022. godine u Nišu i okolini poginulo šest traktorista

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2024

Na teritoriji koju pokriva Policijska uprava u Nišu, od 2022. godine do danas u saobraćajnim nezgodama i nesrećema u kojima su učestvovali vozači traktora poginulo je šest, a povređeno 13 osoba. Od početka ove godine poginula su dva vozača traktora, a jedan je povređen...Analizom saobraćajnih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.