Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2024, 23:03

DA LI JE RADE BOGDANOVIĆ INDIREKTNO OPET UDARIO NA SERGEJA?! Evo šta je sada poručio svim fudbalerima koji ne igraju u Evropi!

Jasan je bio Sarajlija. Turska je u poslednjem meču osmine finala ovogodišnjeg Evropskog prvenstva savladala rezultatom 1:2 Austriju, pa tako obezbedila plasman u novo četvrtfinale ovog takmičenja. Jedan od igrača utakmice bio je Merih Demiral, koji je dvostruki strelac za Turke. U to ime, Rade Bogdanović je imao kratak komentar. – Ja bih da se ... Read more
The post DA LI JE RADE BOGDANOVIĆ INDIREKTNO OPET UDARIO NA SERGEJA?! Evo šta je sada poručio svim fudbalerima koji ne igraju u Evropi! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rade Bogdanović ne štedi Sergeja! Opet je opleo po njemu, i to kroz lažno arapsko izvinjenje

Izvor: Sportal.rs, 03.Jul.2024, 07:28

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Rade Bogdanović, koristi svaku priliku da privuče pažnju javnosti kao gost u studiju RTS-a. Komentariše mečeve EURO 2024, a nakon što je Turska savladala Austriju za plasman u četvrtfinale, Bogdanović je poslao sarkastičnu poruku Sergeju Milinković-Saviću!

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.