Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2023, 09:15

Кандидат за председника Америке најављује укидање министарства образовања

Кандидат Републиканске странке за председничку номинацију Вивек Рамасвами поручио је данас да ће, ако буде изабран за председника Сједињених Држава, укинути Министарство образовања и његов буџет пресумерити на, између осталог, безбедност у школама. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Twitter/Vivek Ramaswamy „Родитељи знају шта је најбоље за њихову децу, а не министар образовања Кардона. Без извињења ћу затворити Министарство образовања САД и искористити његов буџет од 80+ милијарди долара за безбедност у школама, избор школе и струковне програме, уместо да намећем токсичне идеологије деци”, навео је Рамасвами на друштвеној мрежи X (Твитер).
Рамасвами реаговао на изјаву министра Мигела Кардоне који је рекао да нема превише поштовања према родитељима који се понашају „као да знају шта је добро за децу”, преноси Танјуг. „Немам превише поштовања према родитељима који су се лоше понашали на састанцима школског одбора. Они се понашају као да знају шта је добро за децу”, изјавио је амерички министар за АП.
Severna Koreja u ustavu ozvaničila politiku nuklearne sile

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кандидат за председника Америке најављује укидање министарства образовања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.