ZBOG OVE SLIKE JE PLJUJE CEO SVET! Kim Kardašijan htela da oda počast žrtvama u Mančesteru, pa se OSRAMOTILA za sva vremena! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVE SLIKE JE PLJUJE CEO SVET! Kim Kardašijan htela da oda počast žrtvama u Mančesteru, pa se OSRAMOTILA za sva vremena! (FOTO)

Američka starleta Kim Kardašijan je želela da oda počast žrtvama terorističkog napada u Mančesteru, ali se odmah našla na meti nezapamćenih kritika, i ubrzo je sa Tvitera obrisala sliku koju je postavila, ali bilo je prekasno, i ceo svet ju je popljuvao.

- Molim se za sve u Mančesteru. Ovo je sve zaista besmisleno i srce mi se slama. Na koncertima bi trebalo da se osećate sigurno i odlično se zabavite. Zastrašujuće je što ne možete da se osećate sigurno u svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Volim te Arijana Grande! - napisala je Kim uz fotografiju koja je razbesnela i njene najvatrenije fanove i na kojoj su snimljeni Kim, njena polusestra Kendal Džener i Arijana Grande kako se nasmejane provode na koncertu Kanjea Vesta.

— Stephanie Sidley (@StephanieSidley) May 23, 2017

Usledile su stotine negativnih komentara i obožavaoci su Kardašijanovoj poručili da joj nikada neće zaboraviti kako je tragediju u Mančesteru iskoristila za sopstvenu promociju, dok su drugi samo kratko konstatovali: "odvratno, kako te nije sramota"...

Kim je ubrzo obrisala ovu fotografiju, ali preksano.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASAKR U MANČESTERU JU JE SLOMIO: Pogledajte kako Arijana Grande izgleda nakon terorističkog napada

Izvor: Kurir, 24.Maj.2017

...Ona neće nastupati u Londonu, kako je bilo ranije najavljeno, a koncerte u Belgiji, Nemačkoj, Poljskoj i Švajcarskoj je odložila Pevačica je uslikana na aerodromu, a izgleda potpuno slomljeno..Pop zvezdu je dočekao dečko Mek Miler koji ju je tešio nakon užasa koji je doživela na svom koncertu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.