Lavrov: Spremne kontramere za moguće ukrajinske napade dugometnim raketama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2024, 23:17

Lavrov: Spremne kontramere za moguće ukrajinske napade dugometnim raketama

Ukoliko Ukrajina dobije dozvolu od Zapada da koristi rakete dugog dometa za napade na Rusiju, Moskva će za to saznati i naše kontramere će odmah stupiti na snagu, biće pokrenut plan za vanredne situacije koji je izneo predsednik Vladimir Putin, upozorio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
"Prestali smo da pratimo temu o dozvoli zapada Kijevu da gađa Rusku Federaciju raketama dugog dometa nakon što je predsednik Vladimir Putin rekao šta ćemo uraditi i kakve bismo zaključke izvukli ako bi takva odluka bila doneta. Ako ta odluka bude usvojena, saznaćemo to i šema koju je pomenuo predsednik će već biti na snazi", rekao je...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.