Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Avg.2023, 08:24

U Atini počeo sastanak Vučića i Zelenskog

ATINA – U Atini je počeo sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, javio je RTS. Kako se navodi, očekuje se da će sastanak trajati oko pola sata. Predsednik Vučić će nakon toga dati izjavu. Predsednik Srbije sinoć je u Atini prisustvovao neformalnoj večeri za lidere Zapadnog Balkana. Pročitajte još:   Preuzmite […]
Vest U Atini počeo sastanak Vučića i Zelenskog objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo sastanak Vučića i Zlenskog u Atini

Izvor: Danas, 22.Avg.2023

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog počeo je jutros oko 8:00 u Atini, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).

Nastavak na Danas...

"TRAŽIO SASTANAK U ČETIRI OKA" Vučić i Zelenski razgovaraju u Atini, sledi susret sa Micotakisom i Milatovićem

Izvor: Blic, 22.Avg.2023

Sastanak predsednika Srbije Akeksandra Vučića sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim počeo je pre nekoliko mininuta.

Nastavak na Blic...

Bačka Topola: Počeo III Memorijalni turnir u malom fudbalu (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Avg.2023

BAČKA TOPOLA – Sinoć je u Njegoševu počeo III Memorijalni turnir u malom fudbalu, u znak sećanja na mladog meštanina, prerano preminulog fudbalera ‘’Proletera’’, Radovana Bukvića Musu. Turnir je organizovala Mesna zajednica Njegoševo uz pomoć mnogobrojnih sponzora. Na otvaranju turnira...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.