Ukrajinski premijer: Evropska komisija potvrdila da je Kijev spreman za početak pristupnih pregovora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2024, 14:03

Ukrajinski premijer: Evropska komisija potvrdila da je Kijev spreman za početak pristupnih pregovora

Ukrajinski premijer Denis Šmihalj izjavio je da je Evropska komisija potvrdila u izveštaju da je Kijev ispunio preostale potrebne korake neophodne za početak pristupnih pregovora, prenosi Rojters.

Šmihalj je naveo da Evropska komisija podržava početak pristupnih pregovora EU i Ukrajine.

"Sada očekujemo da naši evropski partneri preduzmu sledeći korak - početak pregovora o članstvu u EU već ovog meseca", naveo je Šmihalj u objavi na Telegramu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukrajina ide u EU, i to prije svih

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2024

​KIJEV - Ukrajinski premijer Denis Šmihalj izjavio da je Evropska komisija potvrdila u izvještaju da je Kijev ispunio preostale potrebne korake neophodne za početak pristupnih pregovora, prenosi "Reuters".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.