Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2023, 19:52

Zelenski: Pomaganjem Ukrajini brani se Povelja UN

Pomaganje Ukrajini oružjem u ratu protiv Rusije, uvođenje sankcija i vršenja sveobuhvatnog pritiska na agresora, kao i glasanje za relevantne rezolucije predstavljaju pomaganje u odbrani Povelje UN", rekao je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih Nacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zelenski napustio sednicu UN zbog Lavrova

Izvor: B92, 20.Sep.2023

Pomaganje Ukrajini oružjem u ratu protiv Rusije predstavljaju omaganje u odbrani Povelje UN...Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski danas je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih Nacija rekao da se povelja UN pomaže i uvođenjem sankcija i vršenjem sveobuhvatnog pritiska na agresora, kao i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.