Zelenski: Ukrajina će sledeće nedelje upoznati saveznike sa planom pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2024, 20:14

Zelenski: Ukrajina će sledeće nedelje upoznati saveznike sa planom pobede

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da će Ukrajina na sednici Generalne skupštine UN u Njujorku sledeće nedelje upoznati svoje saveznike sa Planom pobede u ratu.
On je napomenuo da je tokom celog dana imao sastanke u različitim formatima za pripremu ukrajinskog plana pobede.
"Konkretno, na sastancima se razgovaralo o stvarnoj implementaciji svih tačaka ovog plana. Vojni sadržaj, politički, diplomatski, ekonomski... A koraci neophodni Ukrajini su već određeni, apsolutno jasno. Šta nam može dati najjaču moguću poziciju za postizanje pravednog mira", rekao je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenski: Ukrajina će sljedeće nedjelje upoznati saveznike sa planom pobjede

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2024

Predsjjednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da će Ukrajina na sjednici Generalne skupštine UN u Njujorku sljedeće nedjelje upoznati svoje saveznike sa Planom pobjede u ratu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.