Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2024, 19:46

Prva reakcija Pentagona na dramatičnu eskalaciju na Bliskom istoku

​VAŠINGTON - Amerika šalje dodatne snage na Bliski istok zbog dramatične eskalacije nasilja između Izraela i snaga Hezbolaha u Libanu, što je povećalo rizik od značajnijeg regionalnog rata, saopštio je danas Pentagon.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vašington jača vojno prisustvo na Bliskom istoku zbog porasta regionalnih tenzija

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2024, 20:18

SAD će poslati manji kontigent dodatnih vojnih snaga na Bliski istok kao odgovor na porast regionalnih tenzija, u jeku eskalacije između izraelske vojske i moćnog libanskog Hezbolaha, objavio je danas Pentagon.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Posle serije izraelskih napada na Liban: Pentagon šalje dodatne trupe na Bliski istok

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2024, 21:23

Posle serije napada izraelske vojske na Liban, u kojima je poginulo najmanje 270 osoba, a više od 1.000 je ranjeno, Pentagon je danas saopštio da šalje dodatne trupe na Blisti istok.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.