FSS: Kažnjeni Zvezda, Partizan, Vojvodina...

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Kažnjeni Zvezda, Partizan, Vojvodina...

Disciplinska komisija FSS imala je mnogo posla i superligašima je izrekla novčane kazne blizu milion i po dinara

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski superligaši moraće ovih dana dobrano da odreše kesu. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije "sumirala" je sve što se dešavalo u prethodnih nekoliko kola u elitnom takmičenju i izrekla kazne.

Najveći srpski klubovi Partizan i Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvezda moraće da plate najveće novčane iznose, prenosi "Sportski žurnal".

Partizan je kažnjen sa 400.000 dinara zbog paljenja stolica tokom derbija na stadionu "Rajko Mitić", ali i loše organizacije utakmice sa Voždovcem, a Crvena zvezda platiće 300.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na prethodne četiri utakmice u Superligi (protiv Bačke, Čukaričkog, Partizana i Radničkog iz Niša).

Novajliji u ligi najboljih, Zemunu, određena je žestoka kazna.

Taj klub neće moći da računa na podršku navijača na naredna dva gostovanja, bilo da se radi o utakmicama kupa ili Superlige, a moraće da plati i 200.000 dinara i to sve zbog toga što su njegove pristalice razvile transparente uvredljivog sadržaja na prvenstvenim utakmicama.

Novačno je kažnjena i Bačka, sa 70.000 dinara zbog loše organizacije meča protiv Mladosti iz Lučana.

Disciplinski organi FSS izrekli su i kazne funkcionerima pojedinih klubova.

Bivši predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković moraće da plati 100.000 dinara zbog uvreda na račun najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića, a zbog istog prekršaja klub iz Novog Sada platiće 150.000 dinara.

Zbog komentarisanja suđenja sa 25.000 dinara kažnjeni su i predsednik Mačve Ivica Kralj, direktor Spartaka Dragan Đorđević, kao i trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović. Njihovi klubovi iz istog razloga kažnjeni su sa po 65.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.