Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jan.2023, 22:21

SPEKTAKULARAN VEČITI DERBI! Crvena zvezda i Partizan podarili Evroligi meč za pamćenje, na kraju revanš crno-belih i minimalna pobeda!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmerili su snage u 21. kolu Evrolige. Utakmica koja se odigrala u dvorani „Aleksandar Nikolić“ donela je još jedan spektakularan okršaj večitih rivala koji su još jednom Evroligi podarili meč za pamćenje. Krajnji rezultat bio je 78:79 u korist crno-belih. Fenomenalna košarka u Pioniru! Večiti derbi je opravdao sva očekivanja, […] The post SPEKTAKULARAN VEČITI DERBI! Crvena zvezda i Partizan podarili Evroligi meč za pamćenje, na kraju revanš crno-belih i minimalna pobeda! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović bijesan nakon derbija: Pobedili smo, ali smo glupi

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2023

​Vječiti derbi, Crvena zvezda - Partizan, iznjedrio je novu košarkašku dramu u Beogradu, a poslije spektakla u 21. kolu Evrolige trener crno-belih, Željko Obradović, bio je vrlo bijesan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.