Прво ВиФи дрво за бесплатни интернет у Градској општини Звездара

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2024, 10:03

Прво ВиФи дрво за бесплатни интернет у Градској општини Звездара

У парку код Шесте београдске гимназије постављено је прво ВиФи дрво за бесплатни интернет у Градској општини Звездара, а 30. на територији Београда, изјавио је за Тањуг председник ГО Звездара Владан Јеремић. Фото: Градске инфо Он је рекао да му је драго што је прво ВиФи дрво за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бесплатни интернет на Звездари постављено у том парку јер ту борави велики број корисника који сада имају прилику да користе бесплатни интернет.
Јеремић се захвалио компанији Телеком Србија на досадашњој дугогодишњој успешној сарадњи и изразио наду да ће добра сарадња Градске општине Звездара и компаније Телеком Србија допринети да овакве уређаје добију и други делови општине. Навео је да је то 30. ВиФи дрво које је компанија Телеком инсталирала на територији Београда, док их је на територији Србије укупно инсталирано 78.
„Постављањем овог ВиФи дрвета корисници могу користити бесплатан интернет велике брзине у кругу око дрвета у полупречнику од 60 до 80 метара, а максималан број корисника који истовремено могу користити бесплатан интернет је 230, што, надамо се, задовољава потребе корисника у овом парку“, рекао је Јеремић.
Saobraćaj umerenog intenziteta, teretnjaci na Batrovcima čekaju sedam sati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прво ВиФи дрво за бесплатни интернет у Градској општини Звездара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.