Фестивал паса свих раса на Калемегдану 

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jun.2024, 12:13

Фестивал паса свих раса на Калемегдану 

Омиљени догађај Београђана се враћа на тврђаву! Трећи по реду Фестивал Паса Свих Раса – Улични пси традиционално ће се одржати на Калемегдану од 14.до 16. јуна 2024. године. Фото: Фестивал уличних паса И ове године ће посетиоци моћи да уживају у садржају преко 30 излагача из Пет Индустрије. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Посетиоце и њихове љубимце очекују разне активности, од савета ветеринара, преко хране и аксесора па све до козметичких препарата за наше љубимце.
Пас је члан породице и зато на овом фестивалу се скреће пажња на важност одабира адекватног љубимца, начина на који се гаје љубимци и како утичу на наше животе. Удомљавање је важан фактор па ће током сва три дана манифестације посетиоци моћи да удоме животиње које су спасили наши пријатељи из Ветерине Београд и „Animal Rescue Serbia“. Ту су и неизоставне радионице о правилном понашању и опхођењу према животињама.
Фото: Фестивал уличних паса Прави породични догађај чији је главни покретач љубав и зато позивамо све да дођу у што већем броју да заједно вртимо репићима по Калишу. Организатори гарантују супер забаву на разним активностима као што су темптатион изазов, грооминг трендови, ветеринарски савети, козметички производи за негу ваших љубимаца, како припремити пса за такмичења, а на фестивалу ће бити представљена и јога са псима!
Фото: Фестивал уличних паса Захвалност на подршци ЈКП Тврђава Београд и општина Стари Град што су, као претходних година, препознали значај ове манифестације. Пси обогаћују живот и доносе радост и зато верујемо да ће сви посетиоци уживати у овом друштвено – одговорном, а уједно и забавном фестивалу.
Чекамо вас на Калемегдану од 14.до 16.јуна, сви сте добродошли! Улаз за све посетиоце је бесплатан!
Фото: Фестивал уличних паса Najviše mandata na Novom Beogradu dobila lista oko SNS – 25

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фестивал паса свих раса на Калемегдану  се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.