Фудбалери Аргентине победили Чиле и обезбедили пласман у четвртфинале Купа Америке

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2024, 11:33

Фудбалери Аргентине победили Чиле и обезбедили пласман у четвртфинале Купа Америке

Фудбалска репрезентација Аргентине обезбедила је пласман у четврфинале Купа Америке, пошто је јутрос на стадиону Метлајф у Ист Радерфорду победила селекцију Чилеа резултатом 1:0 у мечу другог кола групе А. Фото: Танјуг/AP Photo/Julia Nikhinson Једини гол на утакмици постигао је Лаутаро >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мартинез у 88. минуту.
У другом мечу другог кола групе А, селекција Канаде је у Канзас Ситију савладала Перу резултатом 1:0. Једини гол на утакмици постигао је Џонатан Дејвид у 74. минуту.
Перу је меч завршио са фудбалером мање, пошто је у 59. минуту искључен Мигуел Араухо.
Аргентина, која брани титулу на Купу Америке, обезбедила је пласман у четвртфинале овог такмичења коло пре краја групне фазе.
Аргентина се налази на првом месту на табели групе А са шест бодова, док је Канада друга са три. Чиле и Перу имају по један бод.
Последње коло у групи А на програму је 30. јуна, а састаће се Аргентина – Перу и Канада – Чиле.
Fudbaleri Italije remijem protiv Hrvatske obezbedili plasman u osminu finala EP

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Аргентине победили Чиле и обезбедили пласман у четвртфинале Купа Америке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.