На Келебији камиони чекају пет сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2024, 08:31

На Келебији камиони чекају пет сати

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 5:15 часова, нема задржавања на путничким терминалима граничних прелаза, док камиони чекају пет сати на прелазу Келебија, на излазу из Србије, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Управа царина Србије Према >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << информацијама Управе царине, за време најављених искључења струје данас од 10-12 часова, путнички саобраћај на граничном прелазу Келебија ће се одвијати несметано, захваљујући постојећим агрегатима за напајање електричном енергијом, док ће теретни саобраћај у том периоду бити обустављен.
Како наводи АМСС, На прелазима Хоргош и Батровци, на излазу из Србије, теретна возила јутрос чекају по четири сата, на излазу прелаза Шид задржавају се 120 минута а на прелазу Прешево, на излазу из земље, чекају један сат.
Promenljivo oblačno vreme sa temperaturama do 26 stepeni

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Келебији камиони чекају пет сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.