Ово су принтови који ће се носити овог лета

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2024, 07:55

Ово су принтови који ће се носити овог лета

Свако лето са собом носи осећај слободе и динамике, а ништа не представља ово расположење боље од упечатљивих принтова који доминирају светом моде. Фото: Pexels/miami302 Сваког лета дизајнери су инспирисани природом, уметношћу и културом приликом креирања колекција што омогућава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << женама да одабиром омиљених комада истакну своју личност и машту.
Вероватно се питате који су то принтови које ћемо видети да „круже улицама“ без престанка овог лета? Откријте их у наставку!
Пруге: вечна класика Пруге су увек у моди, али ове године се враћају са новим, кул дизајном и бојама. Од традиционалних до разигранијих шарених, овај узорак нуди дашак класике са нотом савременог ажурирања.
Воће: свежина лета Од јагода до ананаса и лубеница, воће је звезда ове сезоне. Свеже, светле и сочне боје дају осећај еуфорије и виталности било којој одећи.
Уметничко цвеће: експлозија маште Овогодишњи тренд је за смеле даме, а уметнички цветови изгледају као да су произашли право из уметничког дела. Светле боје, шарени и ексцентрични комади, учиниће да ваш изглед изгледа романтично и скупо.
Алтернатива туфницама: елеганција прошлости Туфнице су увек избор који истиче женственост и елеганцију. Ове године дизајнери оживљавају овај класични узорак са савременим бојама и ажурираним апликацијама, стварајући ретро вајб са модерним обртом.
Поврће: моћ природе
Од краставаца преко паприке до парадајза, поврће је неочекиван, али освежавајући мотив ове сезоне. Да направимо салату?
Леопард: Дивља лепотица Леопард принт је класичан узорак који се некада носио само зими. Са својим карактеристичним детаљима и осећајем дивљине, изгледа неопходно и за лето.
Бандана принт: Уживање у животу Бандана принт је диван узорак који одаје атмосферу 70-их. Овај дезен нас подсећа да уживамо у сваком тренутку живота и дозволимо себи да будемо слободни и кул!
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово су принтови који ће се носити овог лета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.