Партизан гостује код Басконије, Звезда код дебитанта Париза у првом колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2024, 16:12

Партизан гостује код Басконије, Звезда код дебитанта Париза у првом колу Евролиге

Кошаркаши Партизана гостоваће код Басконије у првом колу Евролиге, док ће Црвена звезда дан касније играти такође на страни против дебитанта Париза, саопштило је такмичење. Фото: Градске инфо Први вечити дерби у сезони одиграће се 21. новембра, домаћин ће бити Црвена звезда. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Други дерби је на програму 31. јануара, када ће Партизан бити домаћин.
The 2024-25 EuroLeague schedule is OUT!
Check out your teams fixtures list at:https://t.co/5sT7CjFmjm pic.twitter.com/sC9XECa4Xs
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) July 15, 2024

После меча са Паризом, Звезди предстоје утакмице са Басконијом код куће, затим гостовање Фенербахчеу. Партизан ће после меча са Басконијом, поново играти у Шпанији против Реал Мадрида у гостима, а потом ће дочекати Бајерн из Минхена.
Из Евролиге ове сезоне релегирана је Валенсија, а њено место ће заузети дебитант Париз, који је прошле сезоне освојио Еврокуп.
Као и претходне сезоне, одиграће се 34. кола. Првих шест тимова на табели иду директно у четвртфинале, екипе од седме до 10. позиције играће плеј-ин.
Pešić: Mečevi u Abu Dabiju će nam sigurno pomoći da dalje napredujemo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан гостује код Басконије, Звезда код дебитанта Париза у првом колу Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.