Рецепт дана: Хрскави кромпир запечен са сиром

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2024, 05:00

Рецепт дана: Хрскави кромпир запечен са сиром

Савршено печени кромпир је хрскав споља и мекан изнутра. Уз то, мора бити добро зачињен. Фото: Pixabay/Einladung_zum_Essen Састојци: 1 килограм ољуштеног кромпира 150 грама ренданог моцарела сира 30 милилитара биљног уља 1 кашика меда 1 кашичица белог лука у праху ½ кашичице димљене паприке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у праху ½ кашичице чили праха со свеж першун Припрема: Кромпир ољуштите и исеците на дебље колутове приближно исте величине. Кромпир прелијте уљем и медом и додајте со, чили у праху, бели лук и димљену паприку. Све добро измешати. Пребаците кромпир у плех и ставите у загрејану рерну на 200 степени Целзијуса 20 минута. Након истека времена, окрените кромпир на другу страну и пеците још 20 минута. Када је кромпир печен и хрскав, поспите га још ренданим сиром и вратите у рерну на 5 до 10 минута док се моцарела не отопи. Послужите топло са мало сецканог свежег першуна.
Пријатно!
Koji je najzdraviji način pripreme krompira?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Хрскави кромпир запечен са сиром се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.