Суботњи спектакл у Лилу и Паризу: Ево због кога је Србија данас на ногама!

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Avg.2024, 14:15

Суботњи спектакл у Лилу и Паризу: Ево због кога је Србија данас на ногама!

Субота је резервисана за спрске олимпијце – чека нас фантастичан дан препун узбудљивих утакмица! Фото: Танјуг/Јадранка Илић Ове суботе на терен ће кошаркашице, одбојкаши, ватерполисти и кошаркаши! Мало ли је?
Кошаркашице Србије су до сада уписале две победе, а данас се састају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са селекцијом Шпаније. Ова два тима одмерила су снаге и на претходним Олимпијским играма, а тада је Шпанија славила резултатом 85:70. Дакле, време је за реванш! Маринине лавице циљају медаљу, а за тако нешто је потребно побеђивате најјаче.
Након овог дуела, селимо се на одбојку. Наши момци састају се са Канадом, и важи за благе фаворите. Нису одбојкаши Србије најбоље стартовали на овом турниру, али свакако – нема ни говора о предаји.
Вече отварамо ватерполом и то сусретом Србије и Француске. „Делфини“ су под притиском, уколико желе да остваре пролаз у нокаут фазу, морају да победе Французе, а то није лак залогај.
И за сам крај ове узбудљиве суботе чека нас још један кошаркашки дуел, овог пута мушки – Србија се бори против Јужног Судана. Пешићеви изабраници су у другом колу уписали победу против Порторика, па се очекује да наставе у истом ритму.
Osmi dan Igara u Parizu – srpski džudisti u četvrtfinalu, Arsićeva prva u C finalu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суботњи спектакл у Лилу и Паризу: Ево због кога је Србија данас на ногама! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.