Компанија Убер добија новог финансијског директора

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2023, 13:19

Компанија Убер добија новог финансијског директора

Калифорнијска компанија Убер, позната по својој апликацији за повезивање путника и возача, саопштила је да ће функцију финансијског директора (ЦФО) у овој фирми преузети Прашант Махендра-Раџах. Фото: Танјуг/AP Photo/Nam Y. Huh,File Он тренутно ради на позицији финансијског директора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у компанији Аналог дивајсис која производи чипове, а 13. новембра ће преузети функцију у Уберу, преноси ЦНН.
„Уверен сам да ће нам нови финансијски директор помоћи да будемо још иновативнији и ефикаснији док настављамо са фазом профитабилног раста „, рекао је извршни директор (ЦЕО) Убера, Дара Хорошахи.
Убер се тренутно суочава са успоравањем раста након почетног бума после пандемије.
Калифорнијска компанија је прошлог месеца саопштила да је њен приход у другом кварталу порастао за 14 одсто међугодишње, на 9,2 милијарде долара, што је спорији раст него у претходним кварталима.
Najposećenije zemlje EU u 2022. godini su bile Španija i Italija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Компанија Убер добија новог финансијског директора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.