Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2023, 11:30

У ЕУ интернет многима постаје луксуз

У Немачкој све више људи признаје како себи не могу да приуште интернет, јавља ДПА. Фото: Unsplash/firmbee Прошле године тако је било за 2,6 одсто грађана старијих од 16 година.
Немачка статистичка канцеларија објавила је да је годину дана раније тај постотак још износио 2,2 одсто. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Прошлогодишњи проценат у Немачкој изнад је европског просека који је 2022. био 2,4 одсто. Међутим, у земљама Европске уније разлике су веома велике.
Тако 0,3 одсто Финаца каже да себи не може да приушти коришћење интернета код куће, док је у Румунији то изјавило 9,1 одсто грађана, преноси „Феникс магазин”.
Velika Britanija: sva nova vozila moraju da budu bez emisije štetnih gasova do 2035.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У ЕУ интернет многима постаје луксуз се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.