Меланија променила делове предбрачног уговора са Трампом

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Sep.2023, 11:57

Меланија променила делове предбрачног уговора са Трампом

Меланија Трамп је у тајности променила делове свог предбрачног уговора са бившим председником САД Доналдом Трампом у јеку његове трке за други мандат у Белој кући. Фото: Wikimedia Commons/Joyce N. Boghosian Она је „највише забринута“ за фонд који је намењен за сина Барона, а према писању Дејли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мејла измењени услови се наводно односе на финансије и имовину и требало би да повећају фонд који је основан за сада 17-годишњег Барона.
Верује се да је ово трећи пут да пар мења споразум који је првобитно састављен у време када су се венчали пре скоро две деценије, 2005. године.
Неименовани извори наводе да је предбрачни уговор поново измењен више због правних битки које Трамп води, а не толико због његовог потенцијалног другог председничког мандата.
Sud odbacio Trampov zahtev za odlaganje suđenja po optužbi za prevaru

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Меланија променила делове предбрачног уговора са Трампом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.