Путничка возила на Градини чекају 30 минута, теретњаци на Келебији четири сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2024, 08:14

Путничка возила на Градини чекају 30 минута, теретњаци на Келебији четири сата

Према информацијама Управе граничне Полиције РС, путничка возила на граничним прелазу Градина на излазу из земље 30 минута, док на осталим прелазима нема задржавања возила. Фото: Градске инфо Теретна возила на ГП Келебија на излазу чекају четири сата, а на ГП Шид три сата, на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Батровцима два. На Хоргошу се чека 90 минута, а на Богојеву и Градини по 60 минута, на излазу из земље.
На наплатним станицама нема задржавања возила.
Данас и сутра у периоду од 7 до 16 часова, због асфалтерских радова, биће обустављен саобраћај на државном путу ИИ А реда број 205, на деоници Тутин (Веље Поље) – Вуча. Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш, саопштио је Ауто Мото Савез Србије (АМСС).
Данас од 10 до 14 часова изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза аутопута број 1, на деоници петља Бубањ Поток – петља Траншпед, у смеру ка Нишу.
У зони радова саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком, возна и зауставна трака биће затворене за саобраћај.
Од данас до 20. јула изводиће се радови на рехабилитацији претицајне саобраћајне траке државног пута И А реда број 3, деоница петља Добановци – петља Београд, у смеру ка Београду.
Временски услови данима исти, наставља се вожња по врелом ваздуху и загрејаном асфалту зато је отежано хлађење мотора и других виталних склопова аутомобила што доводи до честих и изненадних кварова, упозоравају из АМСС.
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo vreme, sa temperaturama do 39 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путничка возила на Градини чекају 30 минута, теретњаци на Келебији четири сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.