Фудбалери ТСЦ-а декласирали Напредак 6:0 у мечу последњег кола Суперлиге Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2024, 20:41

Фудбалери ТСЦ-а декласирали Напредак 6:0 у мечу последњег кола Суперлиге Србије

Фудбалери ТСЦ-а победили су Напредак резултатом 6:0 у мечу последњег кола Суперлиге Србије. Фото: Wikimedia Commons/Sarkvidek Асистент за прва два гола домаћина био је Ифет Ђаковац, а стрелци Александар Ћирковић у 6. и Петар Станић у 42. минуту. Станић је други гол на мечу дао у 53. минуту, после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << асистенције Немање Стојића, Милош Пантовић је у 59. повисио на 4:0, а на 5:0 Ћирковић другим голом на мечу у 79. Резервиста Бенце Сос је голом у 81. минуту поставио коначан резултат, после треће асистенције Ђаковца на мечу.
Преостали мечеви последњег кола плеј-офа играју се у суботу, кад ће Црвена звезда дочекати Чукарички, Партизан крагујевачки Раднички, а Војводина лучанску Младост.
Звезда је одавно обезбедила титулу првака Србије, Партизан друго, а ТСЦ треће место са 75 бодова. Напредак је сезону завршио као осми у плеј-офу са 40 бодова.
Celje otkupljuje ugovor ruskog fudbalera Jegora Pruceva, Zvezdi 1,2 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери ТСЦ-а декласирали Напредак 6:0 у мечу последњег кола Суперлиге Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.