Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2023, 17:50

Чеда Јовановић открио детаље о Ђиласовим малверзацијама и сукобу са Ђинђићем: „7. октобра је попио кривичну од Зорана!“ (ВИДЕО)

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а и први на листи „Чедомир Јовановић – Мора другачије“, огласио се на свом профилу на друштвеној мрежи „X“. Фото: PrtSc Он је поделио снимак на коме говори о Драгану Ђиласу и његовом односу са некадашњим премијером Зораном Ђинђићем. Јовановић износи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << детаље о Ђиласовим малверзацијама, након којих је Ђинђић против садашњег лидера опозиције поднео кривичну пријаву.
У опису видеа стоји: „Још мало о Ђиласу и мени, да науче његови ботови да је моја љубав према њиховом газди много старија од Вучића на власти. Некад помислим да је прво био велики прасак, а одмах после свемира наш рандеву.“
У самом видеу Јовановић оптужује Драгана Ђиласа да је, дан након петооктобарских промена, са „неком ћелавом барабом“ упао у Пекабету, окупио све директоре и тражио им да потпишу уговор о рекламирању са његовим фирмама.
I jos malo o Djilasu i meni, da nauce njegovi botovi da je moja ljubav prema njihovom gazdi mnogo starija od Vucica na vlasti, nekad pomislim da je prvo bio veliki prasak a a odmah posle svemira nas randevu pic.twitter.com/OWNBlbj7SP
— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) December 6, 2023

Јовановић наводи да је Ђилас већ поменуту ћелаву барабу окупљеним директорима представио као човека из обезбеђења Зорана Ђинђића, са циљем да их натера да склопе посао са његовим агенцијама.
Он затим објашњава да је, након позива пријатеља који је сазнао шта се дешава, управо он интервенисао и директорима Пекабете поручио да Ђиласа избаце из фирме.
Подсетимо, Јовановић је недавно Ђиласа оптужио да се сакрио испод Мариникине сукње и одатле води кампању, уз питање : – Што не изађе Ђилас пред овај народ?
Pa ovo prevazilazi granice normalnog: Teška paranoja – Đilasova opozicija opsednuta Vučićem, smeta im taksista koji ga je hvalio?!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чеда Јовановић открио детаље о Ђиласовим малверзацијама и сукобу са Ђинђићем: „7. октобра је попио кривичну од Зорана!“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.