Članovi porodice Uroša Blažića ne žele da svedoče na suđenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2024, 09:55

Članovi porodice Uroša Blažića ne žele da svedoče na suđenju

Članovi porodice Uroša Blažića, optuženog za ubistvo devet i ranjavanje 12 ljudi u selima Malo Orašje i Dubona u maju prošle godine, iskoristili su danas svoje zakonsko pravo da ne svedoče na suđenju.
Postupajući tužilac Ivan Konatar, nakon njihovog izjašnjavanja, naveo je da su Blažići pokazali svoj stav prema ovom događaju, tragediji i žrtvama i da bi, bez obzira što su danas došli, sud trebalo da ih kazni jer nisu došli na jučerašnje suđenje.
Biljana Blažić, majka optuženog Uroša Blažića je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, a pre toga je izjavila saučešće porodicama.
Marko Blažić, rođeni brat optuženog i njegova supruga Željana Blažić su takođe iskoristili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Blažićeva bivša djevojka svjedočila o pištolju koji je našla ispod njegovog jastuka

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2024, 11:56

U nastavku suđenja Urošu Blažiću, optuženom za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona, ispitana je njegova bivša djevojka Anastasija Đorđević, koja je navela da je sa Blažiće bila u vezi dva ili tri mjeseca, kao i da je jednom prilikom kada je spavala kod njega u kući u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.