Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2024, 20:13

Djevojčica (14) iz BiH prevozila migrante, obećali joj zaradu od 1.000 evra

Krijumčarenje ilegalnih migranata unosan je posao, a organizatori krijumčarskih lanaca u njega su počeli uključivati i maloljetnike iz Bosne i Hercegovine, koji ilegalno prelaze granicu prevozeći strane državljane. Iako su navikli da se svakodnevno susreću s krijumčarima migranata, policijski službenici hrvatske Stanice granične policije Gvozd jako su se iznenadili kada su u tom „poslu“ u aprilu ove godine zatekli 14-godišnju djevojčicu, državljanku BiH, prenosi Večernji.hr.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Policajci zaustavili vozilo, a onda se šokirali kada su videli ko je za volanom i koga krije: "Devojčice, šta to radiš?!"

Izvor: Blic, 16.Okt.2024, 22:02

Krijumčarenje ilegalnih migranata unosan je posao, a organizatori krijumčarskih lanaca su počeli da uključuju i maloletnike iz Bosne i Hercegovine, koji ilegalno prelaze granicu prevozeći strane državljane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.