Dveri predale listu

Izvor: RTS, 12.Feb.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dveri" predale listu

Republičkoj izbornoj komisiji pokret "Dveri" predao je listu kandidata za poslanike u Skupštini Srbije.

Pokret "Dveri" predao je Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za poslanike u Skupštini Srbije, koju je svojim potpisima podržalo nešto manje od 14.000 građana.

Nosilac liste Boško Obradović rekao je da očekuje da građani glasaju za taj pokret zbog toga što njegovi funkcioneri i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << članovi nikad nisu bili u vlasti,  niti su učestvovali ni u jednoj pljačkaškoj privatizaciji i lopovluku.

Obradović je dodao da taj pokret nikad nije finansirao niko iz inostranstva, niti neki od domaćih tajkuna, da nisu izdali Kosovo, a gledaju isključivo srpski ekonomski interes i da se zato nada da će "Dveri" imati najjaču poslaničku grupu u parlamentu.

Lista "Dveri" je osma lista koja je predata za vanredne parlamentarne izbore 16. marta, a na njoj je 250 kandidata, koliko ima i poslaničkih mesta u Skupštini Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.