Gužve na aerodromu postaju prošlost: Stigli aparati za automatsko očitavanje pasoša, a evo kada novina stupa na snagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2024, 10:55

Gužve na aerodromu postaju prošlost: Stigli aparati za automatsko očitavanje pasoša, a evo kada novina stupa na snagu

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, saopštio je da je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" počelo postavljanje aparata za automatsko očitavanje pasoša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Na beogradskom aerodromu počelo postavljanje automatskih čitača pasoša! Prolazak putnika ubrzaće se i do četiri puta: Evo ko moći da koristi novi sitem

Izvor: Blic, 05.Okt.2024, 11:06

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" počelo postavljanje aparata za automatsko očitavanje pasoša, koje je, kao resorni ministar, zatražio kada je stupio na tu funkciju kako bi se ubrzao prolazak putnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.