IDF stanovnicima juga Libana: Napustite objekte u kojima Hezbolah skladišti oružje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2024, 09:07

IDF stanovnicima juga Libana: Napustite objekte u kojima Hezbolah skladišti oružje

Izraelske odbrambene snage (IDF) pozvale su danas stanovnike južnog Libana da se hitno evakuišu iz kuća i drugih objekata u kojima militantna grupa Hezbolah skladišti oružje.
IDF je stanovnicima južnog Libana i doline Beka poslao tekstualnu poruku sa tim upozorenjem, prenosi Tajms of Izrael.
"Ukoliko ste u zgradi u kojoj se nalazi oružje Hezbolaha, napustite je do daljnjeg", navodi se u poruci.
Upozorenje je usledilo nakon što je Izrael rano jutros počeo još jedan talas vazdušnih udara na južni Liban.
Hezbolah je juče ispalio više od sto raketa na severni Izrael, dublje u izraelsku teritoriju nego u prethodnim mesecima sukoba....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) POČELI ŽESTOKI UDARI IZRAELA NA LIBAN! IDF gađa položaje Hezbolaha, stanovnicima stiglo HITNO upozorenje: "Odmah se sklonite!"

Izvor: Blic, 23.Sep.2024, 09:15

Izraelske odbrambene snage (IDF) pozvale su danas stanovnike južnog Libana da se hitno evakuišu iz kuća i drugih objekata u kojima militantna grupa Hezbolah skladišti oružje. Rano jutros je izralska vojska izvela desetine vazdušnih napada na južni Liban.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.