IMAĆEMO MNOGO SUSRETA Vučić: Govoriću u UN u utorak o narušavanju međunarodnog prava i KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2024, 17:08

"IMAĆEMO MNOGO SUSRETA" Vučić: Govoriću u UN u utorak o narušavanju međunarodnog prava i KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tokom boravka u Njujorku imati puno važnih sastanaka sa svetskim liderima, kao i da će u okviru Generalne skupštine UN održati govor u utorak između 19.30 i 20 sati po srpskom vremenu i da će govoriti pre svega o narušavanju svih principa međunarodnog javnog prava, kao i o AP KiM.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić govori u UN u utorak oko 19.30-20 sati

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Sep.2024, 17:09

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u okviru Generalne skupštine UN održati govor u utorak između 19.30 i 20 sati po srpskom vremenu i da će govoriti pre svega o narušavanju svih principa međunarodnog javnog prava, kao i o AP KiM. Predsednik Srbije će tokom boravka u Njujorku...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Sa kim će sve Vučić sastati u Njujorku?

Izvor: Danas, 22.Sep.2024, 18:32

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas novinarima u Njujorku, gde učestvuje na dvodnevnom Samitu o budućnosti koji se održava u okviru 79. zasedanja Generalne skupštine UN, da će imati veliki broj važnih sastanaka sa svetskim liderima tokom svog boravka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.