Lakićević: Nesreću verovatno izazvao vozač automobila, istraga u toku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2024, 14:10

Lakićević: Nesreću verovatno izazvao vozač automobila, istraga u toku

Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević rekao je danas da je prema preliminarnim podacima saobraćajnu nesreću kod Mladenovca najverovatnije izazvao vozač automobila kada je prešao u suprotnu traku i naleteo na autobus i dodao da će uviđaj pokazati da li je nesreća posledica umora ili nekog drugog faktora.

"Jutros u 5.40 dogodila se saobraćajna nesreća u mestu Senaja u blizini opštine Mladenovac, gde je jedno lice izgubilo život - vozač putničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila marke 'volvo' i u kojoj je povređeno 48 osoba u autobusu", rekao je Lakićević za Tanjug. O je dodao da se još ne zna da li je nesreća posledica umora ili nekog drugog faktora, ali da će to pokazati uviđaj i rezultati istrage.

Lakićević upozorava da je u ovom periodu godine povećan intenzitet saobraćaja i da su na putevima Srbije prisutne sve kategorije učesnika u saobraćaju, od biciklista, preko vozača motocikala, do vozača putničkih automobila, ali i da je povećan broj onih koji putuju do turističkih destinacija.

"Apelujem na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da na put polaze odmorni sa tehnički ispravnim vozilima.

Poštovanjem saobraćajnih propisa ćemo unaprediti bezbednost saobraćaja i bićemo među prvih deset najbezbednijih zemalja Evrope kako smo planirali strategijom bezbednosti u saobraćaju", poručio je Lakićević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.