Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jun.2024, 02:33

Lokalizovan požar u fabrici „Bambi“ u Požarevcu

N1danas 23:35

Foto FoNet: Marko Dragoslavić
Vatrogasne ekipe lokalizovale su požar u fabrici „Bambi“ ali i dalje dežuraju na terenu.
Najvažnije da niko od zaposlenih nije povređen i da su svi evakuisani na sigurno, poručuju iz fabrike, prenosi N1.
„Nastavljamo da blisko sarađujemo sa svim nadležnim organima i vatrogasnim jedinicama“, izjavio je generalni direktor „Bambija“ Dragan Stajković.
U fabrici „Bambi“ u Požarevcu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << subotu popodne je izbio veliki požar, koji pripadnici vatrogasnih jedinica već šest sati pokušavaju da ugase, preno je portal EBraničevo.
Kako RTS nezvanično saznaje, zapalili su se „sendvič paneli“ na oko 500 kvadratnih metara krovne konstrukcije. U požaru niko nije povređen, a uzrok požara se utvrđuje.
Na gašenju požara u pogonu fabrike “Bambi” angažovano je 40 vatrogasaca-spasilaca sa 14 vozila iz Vatrogasno-spasilačke brigade Požarevac, Smederevo, Jagodina i Beograd.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Požar na grčkom ostrvu Serifos pod kontrolom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2024

Veliki požar koji je u subotu popodne izbio na grčkom ostrvu Serifosu stavljen je pod kontrolu, ali pripadnici vatrogasne službe i dalje nastoje da potpuno obuzdaju vatrenu stihiju, preneli su danas grčki mediji..."Vatra je sada pod kontrolom na svim mestima, ali jugozapadni deo Serifosa je izgoreo....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.