MUP: Udomljeni pas Milica deo čete konjanika Policijske brigade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2024, 11:40

MUP: Udomljeni pas Milica deo čete konjanika Policijske brigade

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je danas da je četa konjanika Policijske brigade bogatija za još jednog "posebnog" člana, psa Milicu kojeg su udomili i koja se druži sa konjima, a uz poruku da je ona primer kako ljubav i prijateljstvo mogu da prevaziđu sve prepreke.

Ministarstvo je na svom instagram nalogu objavilo nekoliko fotografija i snimaka crnog psa koji se druži sa konjima, navodeći da je Milica konjima puno pomogla u njihovom privikavanju na prisustvo drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pasa.

"Milica je dobila ime jer je mila i draga, a njeno prisustvo unosi radost u svakodnevnicu ove čete" navodi se u tekstu ispod objave i dodaje da su Milicu nedavno udomili i da je ona sad deo tima.

Konji su prema Milici, kako navode, zaštitnički nastrojeni, dok ih ona prati u stopu i veselo trčkara za njima tokom obuke.

"Izgleda da je već puno toga naučila. Njena nežnost i hrabrost su inspiracija svima" ističe se u ovoj objavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Konjička četa MUP-a udomila psa lutalicu Milicu - konji je obožavaju

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je da je četa konjanika Policijske brigade bogatija za još jednog "posebnog" člana, psa Milicu koju su udomili i koja se druži sa konjima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.