Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2024, 11:25

Milan Đurić i zvanično kandidat za gradonačelnika Novog Sada

Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić je neposredno pred početak sednice skupštine grada Novog Sada objavila ime kandidata gradonačelnika koalicije oko Srpske napredne stranke. To je dosadašnji gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, koji je bio na toj poziciji od 2022 godine, kada je u pola mandata preuzeo funkciju od Miloša Vučevića.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučinić predložila Đurića za još jedan mandat: Čovek koji živi život ovog grada, 24 sata dnevno

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2024

Predsednica Skupštine Novog Sada Dina Vučinić, izjavila je pred današnju sednicu da je njen predlog da Milan Đurić dobije još jedan mandat kao gradonačelnik.

Nastavak na Radio 021...

Milan Ðurić izabran za gradonačelnika Novog Sada

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2024

Većinom glasova Milan Đurić u skupštini Novog Sada Milan Đurić ispred koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke izabran je za gradonačelnika. Đuriću je to drugi mandat.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.