Ministar Zukorlić posjetio potpredsjednika RS Ćamila Durakovića

Izvor: SandzakPress.net, 10.Jul.2024, 21:41

Ministar Zukorlić posjetio potpredsjednika RS Ćamila Durakovića

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i ministar za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost Usame Zukorlić posjetio je potpredsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske, Ćamila Durakovića. Tokom sastanka, razgovaralo se o položaju Bošnjaka u entitetu Republici Srpskoj i mogućnostima za unapređenje saradnje između dva kabineta. Ćamil Duraković izrazio je zadovoljstvo što je prva regionalna posjeta ministra Zukorlića bila upriličena upravo u njegovom kabinetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u Banjoj Luci. Ministar Zukorlić je pozvao potpredsjednika Durakovića da uzvrati posjetu kako bi se nastavili razgovori o zajedničkim projektima i unapređenju odnosa između Bošnjaka i drugih naroda u regiji.     Izvor: spp.rs The post Ministar Zukorlić posjetio potpredsjednika RS Ćamila Durakovića appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ministar Zukorlić u službenoj posjeti Banjoj Luci

Izvor: SandzakPress.net, 11.Jul.2024, 00:08

Ministar za pomirenje, regionalnu saradnju i društveni stabilnost, te predsjednik Stranke pravde i pomirenja, Usame Zukorlić, posjetio je Banju Luku. Tokom posjete, ministar Zukorlić je obišao nekoliko značajnih mjesta i susreo se s ključnim bošnjačkim predstavnicima lokalne zajednice. Zukorlić...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.