Mujagić: Neću podnijeti ostavku

Izvor: SandzakPress.net, 03.Okt.2023, 11:48

Mujagić: Neću podnijeti ostavku

Predsjednik Opštine Sjenica Munib Mujagić rekao je danas radiju Sto plus da neće podnijeti ostavku na tu poziciju, kao što su prethodnih dana učinili čelnici brojnih gradova i opština u Srbiji. On je poručio da ne vidi razlog za podnošenje ostavke. “Redovni lokalni izbori su na proleće. Izbori 17. decembra će se svakako održati bez obzira na broj ostavki predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << opština”, istakao je Mujagić. On je na čelu Sjenice od avgusta 2020. godine. Član je i visoki funkcioner Stranke pravde i pomirenja (SPP). Diplomirani je inženjer arhitekture. Prethodnih dana su brojni gradonačelnici i predsjednici opština širom Srbije podnijeli ostavke, uz obrazloženje da se time stvaraju uslovi da se lokalni izbori održe do kraja godine, zajedno sa parlamentarnim. Ostavke su podnijeli i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac (SDP) i predsjednik Opštine Tutin Salih Hot (SDA Sandžaka). (Radiostoplus) The post Mujagić: Neću podnijeti ostavku appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Predsednik Opštine Sjenica izjavio da ne vidi razlog za podnošenje ostavke

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2023

Predsednik Opštine Sjenica Munib Mujagić rekao je danas radiju Sto plus da neće podneti ostavku na tu funkciju, kao što su prethodnih dana učinili čelnici brojnih gradova i opština u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.